November

”The Growth mindset coach”

Af Ulysses Press, 2016

Du kan købe bogen her

Er du godt i gang med at arbejde med Dynamisk tankesæt, eller ønsker du at komme i gang, så giver Månedens Bog et godt afsæt.

Bogens formål er at støtte dig i at skabe et læringsmiljø, der er dynamisk orienteret. For at gøre dette arbejde overskueligt brydes bogen op i 12 letlæste kapitler, og forfatterne foreslår at du fokuserer på ét kapitel ad gangen svarende til et kapitel for hver af årets måneder.

I introduktionen får du en kort indføring i dynamisk og fikseret mindset samt en beskrivelse af indholdet og formålet med de enkelte kapitler. Bogen byder på letforståelig teori, mange anekdoter og giver konkrete ideer til, hvordan du kan arbejde i praksis med dig selv og dine elever.

Kender du allerede til fikseret og dynamisk mindset og har du allerede arbejdet med forskellige indsatser i praksis, er det formentligt mere interessant blot at bladre og lade sig inspirere af ideer fra de forskellige kapitler.

Bogen henvender sig til undervisere på alle alderstrin, da forfatterne i hvert kapitel giver konkrete anvisninger til, hvordan man kan arbejde med kapitlets indhold afhængig af elevernes alder.

Bogen er på engelsk.

Oktober Kompetencehuset Heckmann